Bändi

MVB:n syntyhetket osuvat vuosiin 2007-2008 Lappeenrantaan, jolloin helluntai- ja vapaaseurakunnan nuorista ja nuorista aikuisista koostuva joukko sai näyn seurakunnan johtamisesta tuoreella tavalla syvempään Jumalan kohtaamiseen ylistyksen kautta. Vuosien mittaan bändin porukka on laajentunut ympäri Suomea laajemmaksi kollektiiviksi vanhojen bändiläisten muuttaessa paikkakunnilta toisille ja uusien ihmisten tullessa mukaan. Kotipaikkana on edelleen Lappeenranta, jossa bändi palvelee paikallisella kokoonpanolla (n. 5-7 henkeä) vakituisesti ja ympäri Suomea isommissa tapahtumissa välillä isommallakin porukalla. 


Bändi on alusta asti johtanut paikallisia seurakuntia ylistykseen. Vuosien mittaan ovia on avautunut myös laajempaan palvelutyöhön. Kutsu on vahvistunut vahvistumistaan ja olemme saaneet tehdä yhteistyötä myös monien muiden suomalaisten ylistyksenjohtajien kanssa tämän maan parhaaksi. 


Bändin omista biiseistä koostuva ensimmäinen levy "Anna henkeni palaa" ilmestyi helmikuun alussa 2010. Uutta biisimateriaalia on syntynyt tämän jälkeen tasaiseen tahtiin.


Image


Pääsiäisenä 2011 äänitettiin Lappeenrannassa Taidekoulu Estradilla järjestetyssä Muutos-tapahtumassa MVB:n liveylistyslevy, jossa suurin osa biiseistä on bändin omaa uutta tuotantoa. Levy "Rakkautes ei koskaan katoa" ilmestyi 27.4.2012 ja valittiin ilmestyessään myös Radio Dein viikon levyksi.


Vuosina 2013-2014 julkaistiin netti- ja radiosinkut biiseistä "Valo", "Odotan Sinua" ja käännösbiisistä "Herramme". Sinkut ovat kuultavissa mm. Spotifyssa ja iTunesissa ja osa on pyörinyt myös radiosoitossa melko tiheään.


Maaliskuussa 2016 julkaistiin uusi levy "Kanssasi en pelkää", joka sisältää 12 biisiä, joista 11 on bändin omaa tuotantoa. Levy valittiin myös ilmestymisensä jälkeen Radio Dein viikon levyksi huhtikuussa 2016. Levyltä julkaistiin myös Sinussa on voimamme-biisistä remix joulukuussa 2016, joka on kuultavissa Spotifyssa ja muissa digitaalisissa musiikkipalveluissa.


Toukokuussa 2019 julkaistiin sinkku "Nimesi on suurin", johon tuli mukaan feattamaan myös MC OGE. Biisi on kuultavissa Spotifyssa sekä muissa digitaalisissa musiikkipalveluissa aina YouTubea myöten.


Syyskuussa 2019 julkaistiin uusin sinkku "Hän pitää kiinni". Biisi on kuultavissa Spotifyssa sekä muissa digitaalisissa musiikkipalveluissa aina YouTubea myöten.